logo
Online-bokningen är öppen!
ONLINE BOKNINGEN är nu öppen!
Notera att alla bokningar gjorda före 1. Maj debiteras men en bokningsavgift på 50 kr. ONLINE Bokningar gjorda därefter är kostnadsfria. Alla Bokningar via telefon och via mejl debiteras också med en bokningsavgift på 50 kr under hela säsongen.
Det går endast att boka ett objekt i taget. Vill ni boka flera objekt, då måste ni göra en NY bokning. Vill ni boka en grupp med flera än 10 personer, kan ni mejla till oss och då hjälper vi Er.
Bokningar gjorda för vissa helger, för flera objekt eller för längre period kan komma att faktureras i förväg. Ni kommer att få en bokningsbekräftelse eller faktura skickad till er under 48 timmar efter ni har skickat er bokningsförfrågan.
Barn under 5 år betalar ingen tillägg, så skriv inte in dem under antalet barn annars blir priset fel. Notera detta istället i kommentarsfältet. Tack!

Hudik Cup 2019!
Alla rum och stugor är redan fullbokade . Campingplatser finns kvar att boka. Det går även att boka tältplats med el.
Vill ni vara med i reservlistan, skicka oss ett mejl till info@malnbadenscamping.com med era uppgifter och så kontaktar vi er i fall något skulle bli ledigt.

OBS! Notera att vi kan aldrig till 100% garantera en specifik tomt, rum eller stuga, men vi gör vårt bästa att uppfylla era önskemål!Tack!

Välkommen att boka!

Ankomst

Avresa

Vuxna

Barn